Η ιστορία του DKNY πρώτα από όλα το DKNY υπάρχει στην πραγματικότητα:]

Εμπνευσμένο από Gaby κόρη της, Donna Karan DKNY ιδρύθηκε το 1989 στη Νέα Υόρκη ως μια νεώτερη, πιο προσιτή γραμμή διάχυσης για να τρέξει παράλληλα με τα υφιστάμενα Donna Karan New York label της. [1] DKNY έγινε μια εισηγμένη επιχείρηση το 1996, και το 2001, ήταν αγοράστηκε από τη γαλλική εταιρεία Louis Vuitton Moët Hennessy.

Καταστήματα από το να ξεκινήσουν [edit]

Καταστήματα άνοιξε στο Λονδίνο το 1997 και στη Νέα Υόρκη το 1999. Το DKNY έδρα της βρίσκεται στα 550 Seventh Avenue στο Μανχάταν, Νέα Υόρκη. Υπάρχουν επί του παρόντος εβδομήντα συλλογής Donna Karan και τα καταστήματα DKNY σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των είκοσι καταστήματα στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη, δύο καταστήματα στον Καναδά, όπως Vancouver, BC και του Μόντρεαλ, τέσσερα στο Ντουμπάι. DKNY έχει ανοίξει επίσης μερικά καταστήματα στη Δανία.

Από το 2005, Donna Karan έχει προσφέρει online αγορές της DKNY και συναφείς γραμμές στην ιστοσελίδα της ετικέτας. Προϊόντα που κυμαίνονται από DKNY και DKNY Jeans γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ, εσώρουχα, παπούτσια, είδη ένδυσης για βρέφη, το PURE συλλογής DKNY ανδρικά ενδύματα. Το τελευταίο ήταν διαθέσιμο μέχρι την άνοιξη του 2002 εποχή. Από τότε μόνο το DKNY Jeans ετικέτα, εσώρουχα, γυαλιά και ρολόγια έχουν προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση για τους άνδρες.

Τρέχουσες Ετικέτες [edit]


 


 
DKNY γυαλιά με ένα μαύρο εξωτερικό πλαίσιο και μπλε μέσα στο πλαίσιο.
Πολλές ετικέτες και τα εμπορικά σήματα έχουν επεκταθεί από τον αρχικό DKNY μάρκα / ετικέτα όπως DKNY Jeans, καθαρό, DKNY Active, DKNY Εσώρουχα, DKNY Juniors, DKNY παιδιά, και DKNY μωρό. Μετά από οκτώ χρόνια δημιουργίας μόνο στην ένδυση των γυναικών, Karan δημιουργείται μια ανδρική συλλογή ονομάζεται DKNY Men το 1992. Το νέο σήμα αποτελείται από κοστούμια, φορούν φόρεμα, formalwear, casual ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, και τα παπούτσια. Η DKNY συλλογή ομορφιά ήταν επίσης δημιουργήθηκε το 1992. Το 2001, η DKNY συλλογή Home, το οποίο περιλαμβάνει παραδοσιακά πολυτελή κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ, καθώς και DKNY LIFE, το οποίο έχει πιο σύγχρονο και της μόδας-προς τα εμπρός κρεβάτι, εισήχθησαν.

Διαμάχη [edit]

DKNY έχει πρόσφατα εμπλακεί σε διαμάχη φωτογραφία δρόμου παραδέχεται ότι χρησιμοποιούνται σε ένα από τα καταστήματά της, χωρίς άδεια, από τη Νέα Υόρκη φωτογράφος δρόμου, Brandon Stanton, ο δημιουργός των Ανθρώπων της Νέας Υόρκης (Hony). Μετά από Stanton μάθει τη χρήση της φωτογραφίας του, ζήτησε δημόσια DKNY να δωρίσει 100.000 δολάρια για την ΧΑΝΘ για να βοηθήσει με προγράμματα του καλοκαιριού. Μέσα σε έντονη κριτική στις κοινωνικές περιοχές μέσων, DKNY ζήτησε συγγνώμη και δώρισε 25.000 δολάρια για να το YMCA. Stanton συνέχεια ζήτησε οπαδούς του στη σελίδα Hony Facebook για να καλυφθεί η διαφορά να φτάσει αρχικό στόχο του $ 100.000, το οποίο έφτασε με επιτυχία πρώτης Μαρτίου, 2013. [2]